Παρέμβαση Σαμαρά - Mε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος η διακομιδή του μαθητή στη Γερμανία

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 0 σχόλια



Ο πατέρας του μαθητή που πάσχει από ινομυωμα στον εγκέφαλο και χρειάζεται να μεταφερθεί άμεσα στη Γερμανία για να χειρουργηθεί, με δηλώσεις του ευχαριστεί τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους Αχαιούς υφυπουργούς Γιώργο Μαυραγάνη και Θεόδωρο Παπαθεοδώρου για την παρέμβάσή τους, που έχει ως αποτέλεσμα την μεταφορά του με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο νοσοκομείο του Ανόβερο.

Με παρέμβαση Σαμαρά και των Αχαιών Υφυπουργών Μαυραγάνη και Παπαθεοδώρου το πρωθυπουργικό αεροσκάφος είναι στη διάθεση της οικογένειας και αναμένεται να μεταφέρει, από τον Άραξο στο νοσοκομείο της Γερμανίας, τον μαθητή γυμνασίου της Πάτρας.

Από ώρα σε ώρα αναμένονται τα απαραίτητα έγγραφα, από το νοσοκομείο, προκειμένου στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις προκειμένου το παιδιί να μεταφερθεί με ασφάλεια στην κατάσταση που βρίσκεται, καθώς η υγεία του έχει επιδεινωθεί και χρειάζεται να υποβληθεί άμεσα στην επέμβαση.

Το παιδί δίνει μάχη με το χρόνο και η οικογένεια χρειάζεται να ξεπερνά διάφορες δυσκολίες για να καταστεί δυνατή η άμεση μεταφορά του έφηβου στη Γερμανία. Ο πατέρας του ευχαριστεί τους δύο Αχαιούς υφυπουργούς Γιώργο Μαυραγάνη (Οικονομικών) και Θεόδωρο Παπαθεοδώρου (Παιδείας) οι οποίοι συνδράμουν στο να ξεπεραστούν τα προσκόμματα που παρουσιάζονται.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!


Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger